Welkom in onze babywinkel in Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Adres

Brusselstraat 12-14
1702 Groot-Bijgaarden

Telefoon

02 736 30 33

E-mailadres

dilbeek@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak

 

Openings­uren

maandag

10:00 - 19:00

dinsdag

10:00 - 19:00

woensdag

10:00 - 19:00

donderdag

10:00 - 19:00

vrijdag

10:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Ik ben Jenne, teamleader van Dreambaby Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Ik ben trotse mama van Matse en Jade. Samen met mijn team zet ik me in voor een goede begeleiding van ouders bij één van de mooiste momenten in hun leven. Alvast van harte welkom in onze winkel.

Jenne, Teamleader
Dreambaby Groot-Bijgaarden

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Groot-Bijgaarden shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Groot-Bijgaarden

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Groot-Bijgaarden helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Dilbeek

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Brussel, Groot-Bijgaarden en Dilbeek? We verwelkomen je graag in Dreambaby Dilbeek! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Dilbeek kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Dilbeek

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Dilbeek kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Dilbeek, Groot-Bijgaarden maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou