Solden tot -50 %! Nog meer keuze in de winkels!

Welkom in onze babywinkel Dreambaby Waterloo

Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors

Openings­uren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Hallo! Ik ben Jessica, teamleader van Dreambaby Waterloo. Mijn team en ik kijken ernaar uit om je bij te staan in de mooie momenten die horen bij de geboorte van je kindje. Als specialisten helpen we je graag met alle babyartikelen en diensten die je nodig hebt. Tot binnenkort!

Dreambaby Waterloo
Jessica Capone

Welkom in onze babywinkel in Waterloo

Welkom in Dreambaby Waterloo, jouw babyspeciaalzaak in regio Eigenbrakel, Sint-Genesius-Rode en Waterloo. Maak kennis met ons ruime assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Waterloo shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Eigenbrakel, Sint-Genesius-Rode, Waterloo, maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambabywinkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!