Solden tot -50 %! Nog meer keuze in de winkels!

Edit link

VACATURE

Winkelmedewerker Dreambaby 

 HALLE

Als winkelmedewerker bij Dreambaby zorg je ervoor dat toekomstige ouders met een gerust hart aan hun nieuw avontuur kunnen beginnen. Je verwelkomt onze klanten en adviseert hen over ons assortiment. Een afwisselende job bij dé babyspecialist van het land.


Wat doe je als winkelmedewerker:

 Samen met je collega’s zorg je voor een warm onthaal bij Dreambaby.

 Je wordt een echte expert in onze producten (draagzakken, autostoelen, accessoires, …). Zo kan je (toekomstige) ouders adviseren bij het kiezen van de juiste producten.

 Naast adviseren, heb je nog een gevarieerd takkenpakket: je werkt in het magazijn, vult de rekken aan, controleert etiketten, … Je neemt ook kassawerk voor je rekening.


Profiel


 Kennis en ervaring 
Je hoeft nog niet alles over babyspulletjes te weten voor je begint, maar interesse in de babysector is zeker een pluspunt. Heb je verkoopervaring? Nog beter!

 Flexibel 
Variërende uurroosters maken deel uit van je job. Je werkt meestal op zaterdag maar geniet dan van een vrije dag in de week.

 Teamspeler 
Je werkt graag samen met collega's om de doelstellingen van de winkel te bereiken.

 Klantvriendelijkheid
Je adviseert klanten met een glimlach en inspireert hen met je vakkennis.

 Talenkennis
Je spreekt vloeiend Nederlands of Frans en beschikt over een goed kennis van de andere taal (FR/NL). 


Wij bieden

 Aantrekkelijke verloning 
Naast een brutoloon, krijg je extralegale voordelen zoals bijvoorbeeld maaltijdcheques, 13e maand en een hospitalisatieverzekering.

 Opleidingen
Je krijgt veel kansen om bij te leren, zowel op het werk als op persoonlijk vlak.

 Taakvariatie
Je helpt klanten afrekenen aan de kassa, vult winkelrekken aan of geeft klanten raad bij vragen.

 Goede balans werk-privé
Je hebt inspraak in je uurrooster. Heb je een privéafspraak, dan houden we daar rekening mee. Overuren kan je opnemen als extra verlof. Een deeltijdse tewerkstelling kan in overleg met de winkelmanager.

Plaats tewerkstelling

Edingensesteenweg 75
1500 - Halle


Hoe solliciteren?

Stuur ons je CV en motiverende brief via jobs@dreambaby.be

Een fijne start! 

Bij Dreambaby geloven we in een fijne start voor elk gezin. Daarom zijn we op zoek naar gepassioneerde collega’s die onze klanten en hun gezinnen willen begeleiden. We dragen betrokkenheid, ondernemerschap en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Ons doel is om elke klant met een glimlach de deur uit te zien gaan, wetende dat ze de best mogelijke start voor hun kleintje hebben voorzien. Aan onze medewerkers bieden we een warme, ondersteunende werkomgeving binnen een hecht team en de kans om een positieve impact te maken op het leven van jonge gezinnen.