Solden tot -50 %! Nog meer keuze in de winkels!

Edit link

VACATURE

HR-manager

Ben jij een ervaren HR professional met een passie voor mensen en organisatieontwikkeling? En wil je een cruciale rol spelen in een groeiend en innovatief bedrijf?

Dreambaby, de specialist in babyproducten en -advies, is op zoek naar een HR manager. Met ons nieuwe strategische plan zijn we klaar voor een toekomst vol groei en innovatie, waarin jouw expertise en visie van onschatbare waarde zullen zijn. Bij Dreambaby hechten we waarde aan betrokkenheid, ondernemerschap en betrouwbaarheid. Ons doel is om elke klant met een glimlach de deur uit te zien gaan, wetende dat ze de best mogelijke start voor hun kleintje hebben voorzien. Sluit je aan bij ons team en samen zorgen we voor een fijne start voor zowel onze klanten als onze medewerkers.

Wat doe je als HR-manager bij Dreambaby?

 Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor het creëren en beheren van een effectief HR-beleid dat aansluit bij de doelen en waarden van dreambaby: onboarding, competentie- en prestatie management, training en development, compensations & benefits...

 Je speelt een sleutelrol bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent. Je brengt de aanwervingsnoden in kaart, schrijft vacatures uit en begeleidt samen met de HR officer het volledige rekruteringsproces. 

 Je fungeert als sparringpartner voor het directieteam en het management en bent de vertrouwenspersoon voor alle personeelsleden.

 Je ondersteunt de HR officer waar nodig bij de interne payroll en personeelsadministratie. 

 Je zetelt in de ondernemingsraad en CPBW en onderhoudt goede contacten met onze social en legal partners.

 Je blijft up-to-date van trends, best practices, wijzigingen in regelgeving op het gebied van human resources, talentmanagement en arbeidsrecht.

Profiel

 Je voelt je thuis in een veranderende omgeving en bent in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Daarnaast heb je kennis van changemanagement en begrijp je de impact van veranderingen op medewerkers.

 Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid om de strategie die je uitwerkt, ook zelf uit te voeren.

Je voelt je comfortabel in verschillende situaties en kunt je gemakkelijk aanpassen aan diverse gesprekspartners.


 Je bent besluitvaardig, proactief, empathisch en praktisch ingesteld.

 Je beschikt over een goede kennis van sociale wetgeving (bij voorkeur: PC 200, PC 311).


 Je kunt jezelf zowel schriftelijk als mondeling vlot uitdrukken in het Nederlands en Frans.

 Je beschikt bij voorkeur over minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent thuis in zowel soft- als harde HR.Aanbod


Als HR manager bij Dreambaby krijg je de kans om een leidende rol te vervullen in een bedrijf dat groeit en evolueert. Jouw positie is van essentieel belang voor het vormgeven van ons HR-beleid en het ondersteunen van onze medewerkers in hun professionele ontwikkeling. Binnen deze functie krijg je de vrijheid om creatief te zijn en nieuwe strategieën te implementeren die bijdragen aan de verdere bloei van Dreambaby. 

Dreambaby biedt naast een competitief salaris ook een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, waaronder maaltijdcheques, firmawagen en groeps-en hospitalisatieverzekering. We streven naar een gezonde werk-privébalans en staan open voor flexibele werkregelingen. Bij Dreambaby kom je terecht in een warme, ondersteunende omgeving binnen een hecht team. 


Samen zorgen we voor een fijne start voor zowel onze klanten als onze medewerkers.


Interesse? 


Stuur je CV met motivatiebrief naar jobs@dreambaby.be.

Plaats tewerkstelling

Kantoor Stroppen
Bilkensveld 1
1500 Halle


Hoe solliciteren?

Stuur ons je CV en motiverende brief via jobs@dreambaby.be